Sunday, Jul 22nd

Last update04:03:44 PM GMT

You are here: Home

Varaždin 5.-9.07. - Obnovljivi izvori energije

Email Ispis PDF

U organizaciji TAIEX-a u razdoblju od 5.-9. srpnja 2010. za predstavnike grupacije „Obnovljivih izvora energije i energetske učinkovitosti", ŽK Varaždin će održati četverodnevni program pod nazivom „Obnovljivi izvori energije", a u cilju pozicioniranja Varaždinske županije kao regije izvrsnosti za korištenje obnovljivih izvora energije.

Prvi dan biti će posvećen općoj procjeni usklađenosti hrvatskog i EU tržišta energije iz obnovljivih izvora, o čemu će uvodno govoriti gosp. Igor Raguzin, načelnik Odjela za obnovljive izvore i energetsku učinkovitost u Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva.

Narednih dana ekspertna skupina će se fokusirati na regionalni održivi razvoj i aktivnosti relevantnih regionalnih i lokalnih institucija u cilju maksimiziranja korištenja OIE uz sudjelovanje predstavnika Varaždinske županije, Grada Varaždina i ŽK Varaždin.

Treći dan biti će predstavljena mogućnosti sufinanciranja projekata, kao tema zanimljiva i za tvrtke i za institucije, a osim gosp. Jaana Teppa (Estonska agencija za klimu i energiju) o financijskim izvorima govoriti će i gosp. Hrvoje Sučić iz HBOR-a.

Citirajte tekst na vašim web stranicama

Za kreiranje linka prema ovom članku na vašim stranicama,
kopirajte niže navedeni kod na vaše stranice.
Pregled :

Varaždin 5.-9.07. - Obnovljivi izvori energije
U organizaciji TAIEX-a u razdoblju od 5.-9. srpnja 2010. za predstavnike grupacije „Obnovljivih izvora energije i energetske učinkovitosti",...

Powered by QuoteThis © 2008